Реєстрація | Вхід
Головна » Архів матеріалів

І знову екскурсія...

Понеділок 08:57

 До музею завітали діти зі школи-інтернату.

Екскурсія для гостей із села Михнів

П`ятниця 08:53

Сьогодні до нашого музею на екскурсію завітали гості із села Михнів. Учням було цікаво проглянути сторінки Пересопницького Євангеліє, оглянути мистецьку галерею нашого музею та дізнатись багато фактів про історію міста Ізяслава.

... Читати далі »

Екскурсія для представника Міжнародного благодійного фонду "New beginnings"

П`ятниця 08:50

Екскурсію для представника Міжнародного благодійного фонду "New beginnings"(«Нові починання») Девіда Майліса (Великобританія) наукова співробітниця музею Марина Лісова проводила на англійській мові, що дозволило більш детально йому ознайомитись з історією Ізяславщини.Екскурсію для представника Міжнародного благодійного фонду "New beginnings"(«Нові починання») Девіда Майліса (Великобританія) наукова співробітниця музею Марина Лісова проводила на англійській мові, що дозволило більш детально йому ознайомитись з історією Ізяславщини.

... Читати далі »

Майстер-клас по декоративно-прикладному мистецтву

П`ятниця 08:48

17 вересня в нашому музеї було проведено ще один майстер-клас по декоративно-прикладному мистецтву. Поділився своїм досвідом з вихованцями дитячої школи мистецтв майстер Ляшук Василь Володимирович, який не лише володіє уміннями з виготовлення виробів українського народного традиційного мистецтва, але із задоволенням передає свої знання.

1 вересня 1939 року розпочалась Друга світова війна

Середа 08:45

1 вересня 1939 року розпочалась Друга світова війна. 23 серпня 1939 була підписана Угода між Німеччиною та Радянським Союзом, у якій були визначені території, що підлягали окупації.

30 років Незалежності

Вівторок 08:40

Приємно, що наша фотозона стала у пригоді для учасників святкування 30-ї річниці незалежності України.

... Читати далі »

80 років з часу окупації Ізяслава в період Другої світової війни

Понеділок 08:39

Сьогодні, 5 липня, виповнюється 80 років з часу окупації Ізяслава в період Другої світової війни. До 5 березня 1944 року місцеві жителі знаходились в умовах постійної небезпеки.

За цей час загинуло тисячі мирних людей. Розстріли, вивезення на примусові роботи в Німеччину, щоденний ризик за підпільну роботу, а після звільнення від нацистів – масові репресії від радянської влади…

У музеї зібрано багато матеріалів про цей період: архівні документи, фото, листи, публікації, спогади очевидців… Чимало на цю тему проведено виставок та музейних уроків не лише в музеї, але й багатьох школах Ізяславщини.

25-річчя Конституції України

П`ятниця 11:43

Сьогодні працівниками культури в приміщенні музею проведено захід до 25-річчя створення Конституції України. Дякуємо всім за співпрацю!

... Читати далі »

80 років з часу початку нацистсько-радянської війни

Вівторок 11:39

Сьогодні виповнилось 80 років з часу початку нацистсько-радянської війни. Людство, в тому числі і наша Україна, понесли надзвичайно великі втрати. Пам’ятаємо ці події та шануємо мужність захисників рідної землі від окупантів.

« 1 2 3 4 ... 20 21 »